Despre Noémi

NomiProfile.jpg

Acum șase ani am început să mă împrietenesc cu ideea de recondiționarea mobilei. Totul a început când am găsit o postare pe Pinterest legat de recondiționarea mobilei, astfel schimbând și designul interior a unui apartament. Am început să revopsesc tot ce avea mama în apartament, cumpăram unelte, aparaturi, și încet încet m-am îndrăgostit de acest hobby. Nu am mai putut imagina viața fără activitățile astea, și norocul meu este că mama mă susținea, lăsându-mă să fac atelier dintr-una dintre camerele din apartament. Îi mulțumesc!

Pregătind pozele pentru website, am retrăit toți anii ăștia, în care am stricat, reparat, greșit multe lucruri. Mai pe scurt, am retrăit procesul meu de învățare și evoluție.

Recunosc, mai am muuulte de învățat. Cred că tot timpul este loc de îmbunătățire.

Acum doi ani am fost la târgul de vechituri din Cluj, unde nu am fost de mult timp. Cum am umblat printre comorile vechi expuse, mi-a venit ideea de a începe să recondiționez și obiecte mai micuțe de decor, un suport de lumânare, pușculițe, cutii de bijuterii, vaze etc.

Scriind acest text, deja am idei și cum să mă extind la recondiționarea și altor obiecte.

Tare mult doresc să vă placă lucrările mele, îmi face mare plăcere să împărtășesc lucrările și evoluția mea cu voi!

Despre NomiArts

Obiectele decorative și mobilierul de pe website sunt ”vânate” de mine de pe la țară, second hand sau de la prieteni. În câte o șură, pod, pivniță mai găsesc câte o comoară uitată de proprietari.

Eu cred în a da a doua, treia, zecea șansă acestor obiecte, ele fiind unice, rezistente și mult mai valoroase decât cele produse în masă.

Fiecare obiect și mobilă este curățată de vopseaua veche, șlefuită și  în unele cazuri doar lăcuită, în unele cazuri vopsită cu vopsele pe bază de apă.

După acești pași sunt gata, fiecare obiect primește un "personal touch" pictat manual cu vopsea acrilică.

Sper să vă placă lucrările mele și să-mi dați de veste cu bune și mai puțin bune.

Fiecare feedback de la voi mă ajută să cresc și să mă dezvolt în acest domeniu.

Logo_NomiArts_edited.png